Aktuális

Miért is érdemes a Velence Resort & Spa**** szállodát választani?

Talán az a leghitelesebb, ha azok mondják el, akik már jártak nálunk. Vendégeink véleményeiből válogattunk nektek!

Velence Resort &Spa
 • Kiváló gyerekprogramok, jó és figyelmes animátorok, kedves személyzet.

 • Mi unoka nélkül voltunk, de csodálatos az a lelkiismeretes odaadás, amit gyermekek felé tanúsítanak.

 • Kata játszóháza, animátorok által vezetett gyerekprogramok.

 • Gyermekünk születésnapi tortáját Ele-Fülöp adta át.  Ele-Fanni szépségkuckója remek ötlet, Hanga egy óra keresztül szépült, amíg mi wellness-eztünk.

 • A wellness részben tetszett, hogy van 2 gyerekmedence is, mindkettőben csúszda, élvezték nagyon. A gyerekdisco is szuper volt.

 • Az tetszett nagyon, hogy a gyerekeknek sok lehetőségük van a játékra. Akár a medencénél, akár a játszóházakban. Az is tetszett, hogy külön van a gyerekek részére a reggelinél és a vacsoránál is választék.

 • A gyerekeink egész nap el tudták foglalni magukat a szálloda falain belül. Az animátorok nagyon kedvesek és felkészültek voltak.

 • A gyermeknek a dzsungel játszóház nagyon tetszett, Ele-Fülöppel való találkozás nagy élmény volt számára!

 • 2009. márciusában voltunk először, és 10 év alatt - egy-kettő-háromévente visszatérve - ugyanazt a magas minőséget, nem túlzó, de jóleső udvariasságot, és minőségi étkezést (a büfévacsora minden egyes alkalommal egy nagy várakozás, kulináris élmény nekünk!!!) nyújtó szolgáltatásokkal találkozunk, de említhetném még a gyerekekre váró élmények sorát is, mely az utóbbi években nagyon sokat fejlődött. Minden alkalommal találkozunk ismerős arcokkal (alkalmazottakra gondolok) elsősorban az étteremben, és úgy gondoljuk, hogy ha ezek az emberek 10 éve itt dolgoznak, akkor ez egy megbízható hely, kiszámítható munkaadó lehet, ez a mentalitás érezhető a vendégek felé is. Az esti gyerekprogramok jól jönnének hétköznap is, de érthető, hogy ez inkább csak kiemelt időszakban aktuális. Azonban külön szeretnénk kiemelni és megköszönni a szépségkuckóban való részvétel lehetőségét, ahol az animátor hölgy betegsége ellenére is megoldották, hogy a kisgyermek egy órára ott játsszon. Az étkezések során nagyon jól jön a gyerekeknek kirakott specialitás.

   

  Kedvet kaptál néhány nap pihenésre nálunk? Itt foglalhatsz!

UTAZIK A CSALÁD MAGAZIN

Naptár 2018/2019

Iratkozz fel online utazási magazinunkra!
és ajándékba adunk egy letölthető tanévtervező naptárat!